fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658

Probleme comune la laptopurile Dell Inspiron M5010, M5030, M5050

Probleme Dell M5030

Dell Inspiron M5010, M5030, M5050

Iata ca Dell revine din nou in atentia noastra cu probleme destul de des intalnite la placa de baza(un lucru mai putin obisnuit pentru dell). Laptopurile din seria Inspiron M5010, M5030, M5050 au fost niste laptopuri low cost, destul de vandute in tara noastra mai ales datorita pretului destul de scazut pentru un dell.

Cu performante medii si un design ceva mai rudimentar, grosolan – neobisnuit pentru dell, a reusit totusi sa se vanda binisor o perioada. Iata ca totusi problemele nu au intarziat sa apara in special probleme la placa video datorate unui sistem de racire insuficient, a greselilor utilizatorilor de a forta destul de mult placa video(desi aceasta nu are cine stie ce performante) si datorate faptului ca posesorii nu le curata de praf la timp dar si a procesorului amd care se incalzeste destul de mult.

Simptomele problemei sunt urmatoarele: La apasarea butonului de pornire laptopul porneste, ventilatorul se aude insa pe ecran nu este afisat absolut nimic.

Procesul de reballing este metoda de reparatie la acest model de laptop, operatiunea putand fi facuta la noi in service cu o rata de reusita destul de mare. Astfel daca intampinati probleme cu acest model de laptop nu ezitati sa ne contactati.

0
    0
    Cosul meu
    Cosul este golInapoi la magazin