Probleme des intalnite la laptopurile Dell XPS M1530, M1330

Probleme Dell XPS

Dell XPS M1330, M1530

Dell XPS M1330, M1550 – o serie de laptopuri multimedia, cu performante ridicate, configuratii foarte bune si un pret pe masura.

O serie de laptopuri foarte atragatoare ca si design pentru vremea lor, si chiar si in ziua de azi pot concura cu multe laptopuri de pe piata Carcasa din aluminiu ii confera pe langa un aspect vizual futurist si un feeling de laptop scump si de calitate – tipic pentru laptopurile dell.

Iata insa ca si la case mari apar probleme si din pacate aceasta serie nu face nicio exceptie. Placa video performanta iata ca creeaza asa numitul fenomen „cipset dezlipit” practic marea problema a cipurilor bga. Problema se manifesta la aceste modele in mai multe feluri:

  • La aprinderea laptopului se aprind ledurile insa acesta nu afiseaza nimic.
  • La aprinderea laptopului imaginea este afisata cu dungi verticale pe display.
  • Sistemul de operare nu porneste daca driverul video este instalat.
  • La aprinderea laptopului se aprind ledurile insa acesta nu afiseaza nimic si se aude un beepcode sau cateodata afiseaza un ledcode.

Solutia pe care service-ul nostru o propune este procedeul de reballing, fara a fi necesara inlocuirea chipului video, iar rata de succes este de peste 90% la aceasta serie de laptopuri, iar durabilitatea reparatie este destul de lunga folosit in conditii normale. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice problema legata de laptopul dvs dell sau orice alta marca de laptop.

0721.540.658