Inlocuire Chipset Grafic Sony Vayo SVE151

Inlocuire Chipset Grafic Sony Vayo SVE151

Inlocuire Chipset Grafic Sony Vaio SVE151

Iata ca in atentia noastra ajunge si un Sony Vaio cu o problema ceva mai delicata. Cuvintele sunt de prisos in ceea ce priveste Sony stim cu totii ca sunt printre cele mai bune laptopuri din toate punctele de vedere si fiabiltate si design si performante. Insa ca orice alta marca mai au si ei cateva probleme de serie (vezi si seria fz, fw care au avut mari probleme cu chipsetul nvidia 8…m). Eh de data aceasta e vorba de seria sve151…(terminatia poate sa difere in fucntie de configuratie, zona de unde a fost cumparat culoare etc) ce are placa video ati seria 7000. Despre laptop se pot spune multe de bine: design placut, tastatura ergonomica iluminata de obicei, balamale destul de solide desi displayul este slim, culori atractive, display full hd in anumite configuratii. Peormantele nu sunt nici ele de dat deoparte: cpu I5 sau I7, 4-8 gb ram depinde de configuratie, blu ray la unele si dupa cum spuneam placa video ati seria 7000 mai exact 7400. Pretul este si el pe masura intrucat la achizitie costa undeva la 3000 ron in medie.
Eh tocmai aceasta placa video este problema. Ca o paranteza aceeasi placa video este intalnita si pe toshiba c870, l870 etc la care intalnim fix aceeasi problema si are aceeasi rezolvare. Ce se intampla: Din cauza unui design termic defectuos al procesorului grafic, combinat cu lipsa de intretinere a laptopului – curatare de praf placa video se supraincalzeste si in timp se defecteaza procesorul grafic. Din pacate acest procesor grafic nu se repara prin reballing chipset video pentru ca procesorul grafic se defecteaza. astfel este nevoie de inlocuirea chipsetului grafic practic se inlocuieste placa video. Bineinteles ca nu este o operatiune plug & play ci este nevoie de personal calificat si aparatura adecvata.
La depanareLaptop.ro putem rezolva aceasta problema la un cost rezonabil si cu o garantie de 6 luni. Nu ezitati sa ne contactati pentru a beneficia de cele mai bune servicii pentru laptopul dumneavoastra.