fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658

Probleme Asus K550 – la pornire laptopul nu afiseaza

Probleme Asus K550

     Iata ca marca asus revine in atentia noastra cu seria K550, K550C. Un laptop mediu ca si pret si performante insa un design atragator a fost destul de vandut pe piata din Romania fiind prezent in oferta multor magazine online.
     Se pare insa ca acest laptop are o problema din fabricatie cel putin la primele serii si anume: La pornire laptopul asus k550 nu afiseaza. Multi clienti ne-au semnalat ca aceasta s-a intamplat fie in momentul in care au intrat in bios pentru diverse modificari de ora / data / parametrii fie dupa un update de windows, fie dupa ce l-au lasat mai mult timp in sleep fie dupa o simpla oprire.
     Aceasta problema nu este legata de vreun chipset cum s-ar parea la prima vedere ci este o alta problema a placii de baza ce impiedica initializarea si anume biosul nu mai poate fi citit. La noi in service am rezolvat de multe ori aceasta problema la costuri mici si intr-un timp de maxim 1 zi prin operatiunea de rescriere bios.
     ATENTIE nu va recomanda sa incercati sa rescrieti biosul de pe usb sau alte medii de stocare intrucat aceste operatiuni nu vor functiona si mai important des tiut este faptul ca puteti bloca chipul de bios astfel incat sa nu mai poate fi programat, operatiunea implicand atunci si costul cipului. In plus daca veti scrie versiunea gresita sau scrierea nu se face complet simptomele laptopului pot fi diferite.
     Bineinteles ca simptomul laptopul nhu afiseaza” nu reflecta obligatoriu problema legata de bios. Acesta mai poate fi cauzat si de un modul de memorie ram defect sau de conexiunea acestuia din urma cu placa de baza. Astfel puteti apela la serviciul nostru de diagnosticare gratuita pentru a evita provocarea unor altor defecte datorate manipularii sau dezasamblarii defectuoase.
     NU ezitati sa ne contactati pentru a beneficia de servicii profesionale legate de reparatii laptop la preturi avantajoase.

Recomandă prietenilor!

0
    0
    Cosul meu
    Cosul este golInapoi la magazin