fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658

Probleme comune la Dell XPS M1730

Probleme Dell XPS M1730

Dell XPS M1730

O serie de laptopuri special construite pentru gaming, principala sa caracteristica fiind placa video Nvidia SLI cu doua procesoare grafice si memorii ram. Practic sunt doua placi video distincte.

Procesoare intel performante, memorie ram de 4 GB, display de 17 nch cu rezolutie mare, carcasa lucioasa cu emblema XPS iluminata, tastatura iluminata, display separat pe care se poate afisa ceasul, data, emperaturi, doua hard diskuri pentru o capacitate de stocare marita etc, sunt alte caracteristici de top ce se regasesc pe acest model de laptop. Pretul insa era pe masura performantelor – undeva la 4000 de dolari, astfel sunt destul de rare.

Insa oricat ar fi de performante si cu toate ca sistemul de racire este adapta pentru gaming – fiind compus din radiatoare mari si trei coolere iata ca ni aceste laptopuri nu au fost ferite de efectele supraincalzirii astfel fiind prezente in service laptop destul de des cu probleme la placa video – unul din cipuri se „dezlipeste”. Problema se manifesta in mai multe feluri:

  • La pornire laptopul nu afiseaza nimic.
  • La pornire displayul prezinta niste dungi verticale de diferite culori sau prezinta artefacte, scris distorsionat etc.
  • Sistemul de operare nu reuseste sa incarce driverul video sau nu porneste deloc sistemul de operare.

Toate acestea sunt datorate in special faptului ca nu a fost curatat de praf si pentru ca este utilizat frecvent la jocuri. La noi in service laptop prin procedeul de reballing putem rezolva problemele prezentate mai sus. Avem tehnicieni pregatiti si aparatura specializata pentru aceasta operatiune. Nu va lasati furati de „oferte” de reparatii ieftine pentru ca de cele mai multe ori un reflow nu este o reparatie de durata si poate face mai mult rau decat bine facand astfel o reparatie ca la carte ceva mai dificila sau chiar imposibila. Nu ezitati sa ne contactati pentru a va aduce laptopul intr-un service laptop de calitate care va poate repara laptopul in cele mai bune conditii.

Recomandă prietenilor!

0
    0
    Cosul meu
    Cosul este golInapoi la magazin