fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658

Probleme frecvent intalnite la laptopurile din seria asus g75, g55

Probleme Asus G

Probleme Frecvente Asus seria G

O serie de laptopuri foarte performante, cu placa video performanta, procesor i5 sau i7 in functie de configuratie, doua hard diskuri uneori in configuratie raid, boxe ce redau un sunet puternic si cu o fidelitate ridicata.

Un design deosebit pentru un asus, cu carcasa dintr-un plastic cauciucat, cu alte cuvinte tot ce trebuie pentru un laptop cu pretentii. Avand si un pret pe masura, peste medie, este un laptop dedicat gamerilor in general. Insa ca orice laptop are si aceasta serie cateva probleme des intalnite dintre care mentionam doua cele mai frecvente:

    • Mufa de alimentare se rupe sau se dezlipeste de pe placa de baza datorita incarcatorului de 90w sau 120w care incalzeste partea de alimentare si datorita materialului deficitar din care este confectionata mufa. Astfel laptopul inecepe sa se alimenteze doar daca mufa este tinuta intr-o anumita pozitie, dace se misca de ea, sau chiar nu se mai alimenteaza deloc. In service-ul nostru se poate rezolva aceasta problema prin inlocuirea sau relipirea mufei(dupa caz).
    • O alta problema care a nemultumit proprietarii acestui model este durata de viata scazuta a bateriei.

Nu ezitati sa ne contactati pentru probleme asemanatoare celor prezentate mai sus sau orice alta problema aparuta indiferent de marca sau modelul laptopului si va garantam ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Recomandă prietenilor!

0
    0
    Cosul meu
    Cosul este golInapoi la magazin