fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658

Probleme frecvente lenovo y50-70

Probleme lenovo y50-70

Dupa cum spune si titlul astazi vorbim despre o problema care se pare ca a devenit de serie la modelul de laptop Lenovo y50-70 intrucat din ce in ce mai des intalnim in service acest model. Despre laptop nu se poate spune mai nimic rau in ansamblu – este foarte performant cu procesor i7, 8 gb ram, placa video nvidia dedicata si destul de performanta, iar la unele versiuni ale modelului putem gasi chiar si un ssd montat din fabrica. Designul este si el atractiv – chiara arata ca un laptop de gaming(culorile negru cu rosu), totul completat de tastatura iluminata cu lumina rosie. Displayul Full hD este si el de mentionat iar bateria cu autonomie de 4-6 ore in functie de cum este folosit laptopul aduce un plus de valoare. bineinteles ca si pretul este pe masura intrucat acest laptop avea un pret de plecare de aprocimativ 4000 ron.
Ei si totusi cateva probleme s-au doedit a fi destul de des intalnite insa rezolvabile fara probleme:

  • Prima care a inceput sa apara a fost displayul care la primele serii se pare ca se defecta. Fara niciun simptom apareau diverse dungi sau linii pe display iar in unele cazuri la miscarea capacului simptomul disparea sau se agrava. Rezolvarea a fost fie reconectarea cablului lvds fie inlocuirea displayului.
  • A doua problema a fost cea a supraincalzirii. Fiind un laptop de gaming si avand performante ridicate este clar ca are nevoie de curatare de praf. si asta destul de des la un interval de maxim 6-8 luni.
  • Ultima problema care se pare ca este din ce in ce mai frecvent intalnita este legata de bios. Pur si simplu la pornire laptopul nu afiseaza. Aceasta problema se rezolva de obicei printr-o Rescriere Bios. Se pare ca de vina pentru aceasta este zona me din bios care cumva in urma unui update de driver se corupe.

Noi va putem rescrie biosul cu unul clear me pentru a nu avea alte probleme dupa rescriere de genul ventilator care se invarte la turatie maxima sau alte probleme. Astfel desi e un laptop bun, performant Lenovo a facut cateva mici greseli si cu acest model.

Recomandă prietenilor!

0
    0
    Cosul meu
    Cosul este golInapoi la magazin