Probleme hp 625 frecvent intalnite in service

Probleme hp 625 frecvent intalnite in service

hp_625
Probleme hp 625 frecvent intalnite in service

Iata ca hp nu se dezminte si revine in atentia noastra si in continuare va prezentam probleme hp 625 frecvent intalnite in service laptop.

Un laptop cu un pret de achizitie bun, performante bune, procesor AMD, 2 sau 4 GB ram in functie de confirguratie si oferta, hard disk de 500 gb, display de 15.6 led cu o imagine foarte buna. Designul este placut desenat in linii drepte, muchii ascutite, aduce foarte mult cu seria Probook de la hp. Este un fel de laptop bussiness pentru acasa.

Insa configuratia placii de baza este facuta cu acelasi cip problematic care se gaseste si pe lenovo g555 (vezi probleme lenovo seria g555) si anume 216-0752001 care se supraincalzeste. Utilizarea acestui model la jocuri nu face decat sa grabeasca aparitia acestui defect, placa video nefiind una performanta. Combinat si cu faptul ca utilizatorul uita de intretinerea laptopului – curatare de praf si inlocuirea pastei termoconductoare acest model de laptop a ajuns destul de des in service cu problema nu afiseaza.

Iata simptomele care se intanesc atunci cand aceasta problema apare:

  • La pornire se aprind ledurile insa laptopul nu afiseaza nimic;
  • La pornire se aprind ledurile ecranul are imagine insa nu are iluminare si se vede foarte greu maginea pe display – doar cu o sursa externa de lumina.

Toate aceste simptome sunt cauzate de chipsetul northbridge care este defect sau are o problema a sudurii lui pe placa.

La noi in service se poate rezolva aceasta problema prin inlocuire de chipset sau prin reballing. Tot ce trebuie sa faceti este sa veniti cu laptopul in service si la noi beneficiati de un diagnostic gratuit si de o reparatie profesionala la care beneficiati de garantie minim 90 zile.