Service laptop Lenovo B560 – laptopul nu se alimenteaza

Service laptop Lenovo B560 - laptopul nu se alimenteaza

Lenovo B560

Iata ca si lenovo revine in atentia noastra cu modelul B650. Un laptop destul de bun ca si configuratie cu un pret accesibil. Un design placut total diferit de seria business de la lenovo. Insa se pare ca o parte din aceste laptopuri au o problema generala intalnita la multe modele care au fost la noi in service laptop:

 

  • In primul rand s-au observat probleme la carcasa laptopului in partea de jos a bottomcase-ului. Datorita plasticului subtire din care este confectionata carcasa si a faptului ca suruburile de prindere a balamalelor in carcasa se salbesc in timp de la miscarile de inchidere – deschidere a ecranului prinderile din carcasa tind sa se rupa. Daca problema nu este observata la timp carcasa se rupe si necesita inlocuire.
  • O a doua problema si cea mai importanta este aceea ca laptopul nu se alimenteaza. Brusc probabil seara ati inchis laptopul si dimineata nu se mai alimenteaza si nici nu porneste indiferent daca bateria este incarcata sau nu. Aceasta problema vine de la un cip care controleaza alimentarea curentului. Mare atentie nu este vreo piesa in scurt sau vreun controller de alimentare care trebuie inlocuit ci doar un trebuie intervenir asupra unui singur cip.

Tehnicienii nostri de la Depanare Laptop va pot rezolva problema rapid si cu un cost mic. Daca aveti orice problema cu un Lenovo B560 sau cu orice alt model de laptop indiferent ca aveti nevoie de o curatare laptop de praf, de un Display Laptop sau de vreo componenta ori de un serviciu de reparatii laptop nu ezitati sa ne contactati.

0721.540.658