Lenovo Ideapad 100 – tastatura si touchpadul nu functioneaza

Lenovo ideapad 100-15

Iata ca lenovo revine din nou in atentia noastra, desi in ultima perioada seriile flex sau ideapad s-au dovedit a nu fi foarte fiabile avand probleme frecvente cu carcasa care se rupe din cauza balamalelor care se gripeaza sau a prinderilor slabe din bottomcase care se desfac incet incet pana se rup.
Dar sa trecem la problema principala a acestui articol: Lenovo Ideapad 100-15, un laptop de categorie medie cu deja consacratul design al liniei ideapad (carcasa subtire, display slim, tastatura la acelasi nivel cu palmrestul, colturi drepte si bineinteles predominant negru) nu foarte scump care se gaseste in mai multe configuratii – ceea ce stabileste si pretul. Disponibil inca de la suma de 900 ron – in varianta cu procesor intel celeron, 4 gb ram ddr3 si hard disk de 500 gb pana la varianta de top cu procesor i5, 8 gb ram si hard disk de 500 gb sau 1 tb care costa aproximativ 1800-2000 ron in functie de comerciant si oferta pe care acesta o are.
Desi este un model de laptop destul de nou acesta a trecut deja de cateva ori prin service laptop si deja s-au remarcat cateva probleme comune pe care vi le prezentam in continuare.
In primul rand multi clienti au venit cu displayul spart spunand ca nu au trantit laptopul sau nu l-au apucat de display ci doar l-au pus in geanta si l0au gasit spart. Este calr ca displayul nu s-a spart singur insa se pare ca totusi acest model de laptop avand un display slim – este fragil. Noroc ca gasiti la depanarelaptop.ro orice display laptop pentru orice model.
Cealalta problema cu care ne-am confruntat si care se regaseste in special la modelele cu procesor intel celeron sau dual core sau quad core este faptul ca nu functioneaza tastatura si touchpadul. In prima faza am crezut ca s-a varsat ceva lichid pe laptop insa la desfacerea acestuia nu s-a gasit nicio urma. Dupa o investigare amanuntita am gasit rezolvarea fara a fi nevoie de inlocuirea tastaturii sau a touchpadului. Totodata am observat ca desi tastatura nu functiona functionau function keys (tastele de sus cu care se poate mari luminozitatea, se poate dezactiva touchpadul etc.
Astfel daca aveti probleme cu acest model de laptop sau daca la lenovo ideapad nu functioneaza tastatura si tiuchpadul sau mouseul atunci veniti cu el in service laptop de la depanarelaptop.ro pentru a beneficia de o reparatie profesionala a laptopului dvs.

0721.540.658