fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658

Probleme supraincalzire Asus ROG GL552

probleme supraincalzire asus gl552

Probleme SupraIncalzire Asus GL552 – laptopul se opreste brusc

     Dupa cum spune si titlul va vorbim astazi despre o problema care deja o putem numi o problema de serie la modelul Asus ROG GL 552 si derivatele acestuia(55.j, v etc). Despre laptop sunt multe de spus: seria ROG este seria dedicata de Asus gamerilor, cu performante pe masura placa video dedicata de ultima generatie la fiecare model nou scos, procesor I7, 8-16 gb ram, ssd m2 pe modelele noi totul completat de o carcasa cu multe insertii de aluminiu, tastatura rosie cu iluminare rosie sau alba depinde de serie(cea rosie chiar e de senzatie). Ce sa mai un laptop placut atat pentru gaming cat si pentru utilizare obisnuita – mai ales ca se misca de minune. Intr-adevar ca nu prea il avantajeaza greutatea – deci e cam greu sa il iei in spate si sa pleci cu el la munte.
     Ei la modelul gl552 am observat la toate care au venit pentru curatare laptop de praf ca prinderea sistemului de racire din placa de baza este rupta. mai exact din cele 8 prinderi am gasit intre 3 si 6 la fiecare model. Clientii au venit reclamand ca laptopul se supraincalzeste si de cele mai multe ori se si opreste in anumite cazuri mai ales in timpul jocurilor. Prima data si noi am dat vina pe praf dar surpiza cand am dezasamblat laptopul sistemul de racire statea in aer. Nu mai presa radiatorul pe procesor si chipsetul video astfel ca racirea era otal ineficienta.
     Am trecut la lipirea pe placa de baza a prinderilor – atentie pentru cei care vor sa faca acest lucru singuri se lucreaza foarte aproape de procesor si de placa video, va trebuie neaparat un letcon ESD SAFE si neaparat unul care ajunge la temperatura mare intrucat este destul de greu de incalit zona respectiva.
     Noi am incadrat aceasta problema la „probleme frecvente” intrucat e clar ca e o greseala a celor de la asus – un viciu de fabricatie. Daca aveti probleme de genul se incalzeste foarte tare, coolerul merge nonstop si laturatie mare – hai cu el la noi. e foarte probabil sa ai defectul p[rezentat mai sus. Bineinteles ca il si curatam d epraf si inlocuim si pasta termo.

Recomandă prietenilor!

0
    0
    Cosul meu
    Cosul este golInapoi la magazin