Reballing Chipset Video Hp Elitebook 8560p

Reballing Hp Elitebook 8560p

     Dupa cum spune si titlul astazi va prezentam o problema care deja pare a fi comuna la aceasta serie de laptopuri intrucat deja am avut destul de multe in service pentru a o putea cataloga astfel:
Hp elitebook 8560p se pare ca este predispus problemelor in ceea ce priveste placa video. Este un laptop din seria Elitebook de la hp care este seria elite bussiness si care in general nu dezamageste. Performantele sunt de admirat -procesor I5, 8GB Ram, ssd optional, display de 15.6 inch matte. Finisajele sunt si ele pe masura. Carcasa este in mare parte din aluminiu – inclusiv carcasa displayului, balamalele prinse bine si rezistente. Bottomcase-ul are si el prinderile balamalelor foarte bine asezate astfel incat ruperea lor din carcasa este putin probabila(doar n cazul unui accident nefericit poate). Designul nu impresioneaza neaparat insa se ede ca este un lapop facut pentru a fi muncit. Nici conectivitatile nu sunt de lasat in urma, laptopul avand inclusiv port com – util pentru un service auto care face diagnoza, pentru industria medicala sau in general pentru cine face service la tot felul de echipamente si are nevoie de interfata com pentru a comunica cu acestea. Toate aceste calitati vin insotite bineinteles de o baterie care ofera o autonomie de aproximativ 4-5 ore.
     Din pacate dupa cum se vede si in imagine acest laptop a fost neglijat. O curatare laptop nu a fost facuta niciodata iar laptopul a mers incins foarte mult timp. Chiar clientul se arata mirat si totodata multumit ca desi nu i-a facut nimic nicodata a functionat o perioada foarte lunga de timp si totodata a reunoscut ca se incalzea destul de tare si a facut asta aproximativ 1 an de zile.
     Partea buna este ca laptopul nu suferise nicio interventie la chipsetul grafic si astfel prin reballing chipset video laptopul a prins viata. A fost inlocuit si thermal pad-ul cu tabla de cupru si totul a functionat ca nou. Bineinteles curatarea a fost facuta temeinic(a fost curatata carcasa, sistemul de racire,placa de baza, coolerul etc) totul pentru o functionare cat mai buna si de lunga durata.

0721.540.658