Reparatie Carcasa si curatare Dell inspiron 15-5545

Reparatie carcasa si curatare de praf Dell inspiron 15-5545

Desi ceva mai rar iata ca se poate intampla si la dell sa existe ceva probleme in serie. vorbim despre un dell 15-5545 care este destul de nou la momentul actual insa care s-a dovedit a avea ceva probleme inca de la bun inceput. Despre model se pot spune multe si anume procesor AMD destul de performant – comparabil cu un i3, 4 sau 8 gb ram, hard disk de 1 tb, baterie cu autonomie de pana la 5-6 ore – depinde cum este folosit. Designul este foarte placut, carcasa din plastic insa cu aspect de aluminiu, rotunjita la colturi, si cu o tastatura ergonomica si usor de folosit. Ecranul; vine si in varianta full hd fac and foarte placut lucrul pe acest laptop.
Din pacate chiar aceasta carcasa se pare ca este o problema deja intalnita de cateva ori la noi in service laptop. Balamalele se gripeaza in timp si datorita miscarii din ce in ce mai greoaie se rup prinderile(piulitele turnate in carcasa). Bineinteles ca si materialul este o problema.

O a doua problema pe care am observat-o destul de frecvent este supraincalzirea. Sistemul de racire este destul de mic ca si dimensiune si se aduna praf si scame foarte repede. Astfel este recomandata o curatare de praf des cam odata la 6 luni. Astfel se verifica si integritatea balamalelor si a prinderilor balamalelor din carcasa.
A treia problema pe care am intalnit-o a fost probleme cu placa video dedicata. Pur si simplu nu se putea instala driverul pe niciun sistem de operare fie windows, linux nu merge deloc. Bineinteles ca nici nu functiona placa video. Solutia a fost inlocuirea chipsetului grafic cu unul nou si totul s-a rezolvat.
Bateria este o alta componenta care se defecteaza destul de repede insa la noi poti gasi una noua originala.
Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nevoie de servicii pentru acest model de laptop, de baterie sau incarcator sau pentru orice alta problema legata de un laptop orice marca ar fi el.

0721.540.658