Rescriere bios Hp 15-p010sq

Rescriere bios Hp 15-p010sq

rescriere bios hp 15

     Iata ca Hp revine in atentia noastra cu o problema ce am intalnit-o din ce in ce mai des la noi in service laptop si incepem sa credem ca este o problema cu care ne vom mai confrunta. Mai exact este vorba despre modelul Hp 15-p010aq, un model desul de bun cu procesor amd A10-545m, memorie ram cu o capacitate de 12 gb ddr3(poate veni si in alte configuratii), hard disk de 1 TB, si o placa video dedicata AMD Radeon R7 M260 cu memorie video dedicata de 2 gb care nu iti ofera neaparat o experienta extraordinara in ceea ce priveste gamingul insa se descurca binisor – depinde foarte mult si de cerintele jocului. Designul este destul de atragator fiind un laptop slim cu linii curbate care iti cam ia privirea. Unde mai pui ca vinde si in diferite culori (alb, rosu, albastru). Nu in ultimul rand bateria de 6 celule este una pe care te poti baza si care iti ofera o autonomie de panal la 3 ore(real) depinde si la ce este folosit in timpul unui ciclu de incarcare.
     Si totusi iata ca are ceva probleme pe partea de bios. Deja mai multi clienti au veniti cu acest model in service:” buna ziua, Am nevoie de reparatii laptop intrucat laptopul meu nu porneste.” Asa este laptopul nu pornea, sau mai bine spus nu afisa. Am facut o fisa de intrare in service, si in urma disagnosticului se pare ca biosul era corupt. Nicio problema. i-am transmis clientului ca are nevoie de o rescriere bios, am primit accesptul pentru reparatie si asta a fost. Inca un laptop a inviat.
     Din pacate am mai primit si laptopuri care au mai fost in alte service-uri si nu au putut fi reparate. in urma dezasamblarii am constatat ca se incercase incalzirea chipsetului video(tentant avand in vedere ca este amd) sau tot felul de alte incercari de reparatie. Asa ca aveti grija cum alegeti service-ul pentrua va repara laptopul, sau mai bine haideti la noi pe Calea Vitan 111, sector 3, Bucuresti zona Mall Vitan sau daca nu sunteti din Bucuresti il puteti trimite prin curier rapid.