Service laptop Asus K53S in Bucuresti

Service laptop Asus K53S in Bucuresti

Service laptop Asus K53s
Asus K53s – o serie de laptop cu pret mediuspre mare si cu performante pe masura. Sunt destul de intalnite – s-au regasit la multe promotii gen black friday sau vreo aniversare a unui magazin online – inclusiv la noi in service laptop.

Problemele cele mai frecvente sunt legate de supraincalzire – multi clienti au venit in service cu simptomul: „laptopul meu se incalzeste si se opreste”. Aceasta se datoreaza sistemului de racire mic si care se umple cu praf intr-un interval de timp destul de mic.

O alta problema destul de grava cu care clientii au venit in service laptop are urmatorul simptom: laptopul nu se incarca sau se incarca tinand incarcatorul in anumite pozitii sau cand apas incarcatorul in laptop tare. Acest efect este cauzat de ruperea mufei de alimentare datorita calitatii inferioare a acesteia coroborat cu o manevrare defectuoasa. Va recomandam sa nu fortati incarcatorul in laptop si sa nu amanati remedierea acestui defect. El se poate agrava ducand pana la topirea mufei de alimentare si chiar deteriorarea placii de baza.

Problema prezentata mai sus poate fi rezolvata la noi in service laptop prin inlocuirea sau repararea mufei de alimentare. Nu ezitati sa ne contactati pentru servicii profesionale de reparatii laptop.