Service laptop Dell studio 1555

Service laptop Dell studio 1555

Service laptop Dell studio 1555     Un laptop cu un design deosebit, performante ridicate pentru vremea sa si un pret pe masura. Ca si design imprumuta foarte mult de la seria dell xps m1530.
Primele probleme incep sa apara la balamalele care datorita lubrifierii deficitare se gripeaza rupandu-se astfel prinderile acestora din capacul displayului. Bezelul iarasi nu ofera niciun suport balamalelor nefiind prins in niciun surub ci doar clipsat. Butonul de pornire este de asemenea prins pe bezel care subtire fiind adeseori a trebuit sa fie inlocuit. La noi in service laptop puteti gasi componente pentru acest model de laptop inclusiv capac display, balamale, bezel.
O alta problema de care s-au plans clientii este legata de supraincalzire si defectarea placii video. Simptomele acestui defect sunt urmatoarele:

  • La aprinderea laptopului se aprind ledurile insa acesta nu afiseaza nimic.
  • La aprinderea laptopului displayul este negru insa in boxe se aude un beepcode cu 6 beepuri.
  • Sistemul de operare nu porneste daca driverul video este instalat.

Reballing (inlocuirea sudurii cipului pe placa de baza) este solutia pentru acest defect.
Ce trebuie sa faci cand ti s-a stricat laptopul? Nimic mai mult decat sa ne contactezi in zona de contact prin formularul de contact, telefonic la unul din numerele de pe site sau pe messenger: depanarepc. Nu ezita sa apelezi la un service laptop profesional pentru cele mai bune rezultata.