Service laptop Emachines E627

Probleme Acer Emachine E627

  • Emachines este un brand american care s-a adresat in principal pietei low end de calculatoare si laptopuri. In anul 2004 a fost cumparata de Gateway care la randul ei a fost cumparata in 2007 de Acer. Astfel laptopurile seamana foarte mult cu Acer si se regasesc foarte multe componente de la aceasta marca. Cu vanzari cuprinse intre 1 si 2 milioane de laptopuri anual se gasesc destul de greu piese de schimb pentru aceasta marca.

Emachines E627 s-a regasit foarte des la noi in service laptop cu diverse probleme. In primul rand configuratia slaba face ca laptopul sa ruleze greu, multi clienti plangandu-se de acest lucru. Supraincalzirea este o alta problema la aceste modele insa se poate rezolva cu o curatare laptop care se face pe loc la noi in service laptop. Insa utilizatorii care au neglijat aceasta operatiune au ajuns la probleme legate de chipsetul northbridge iar simptomele sunt urmatoarele:

  • La pornirea laptopului se aprind ledurile, porneste coolerul dar nu afiseaza nimic pe ecran.
  • Lapptopul porneste pentru 1 secunda si se opreste.

La noi in service laptop puteti gasi solutia pentru aceasta problema – reballing (inlocuirea sudurii cipului pe placa de baza) la un pret avantajos si de cea mai buna calitate. Astfel nu ezitati sa ne contactati daca aveti nevoie de reparatii laptop profesionale la nivel de placa de baza BGA SMD.

0721.540.658