Service laptop hp 6715

Probleme hp 6715

O serie de laptopuri bussiness cu performante foarte bune, display de 15.4,carcasa destul de rezistenta, balamale foarte rezistente. Fiind un laptop business nu are butoane multimedia sau forme rotunjite, nu este destinat gamerilor etc.

Performantele ridicate au avut si un pret pe masura in momentul in care au fost puse in vanzare. Insa iata ca si la aceste laptopuri robuste au aparut probleme destul de des intalnite la noi in service. Problemele sunt doua la numar si se manifesta astfel:

  • La pornire pe display nu apare nimic, se aprind doar ledurile insa displayul ramane negru oricat ar sta laptopul deschis. Aceasta problema este cauzata de supraincalzire care a dus la deteriorarea sudurii cipului pe placa de baza. Solutia este reballing la cipul northbridge / video sau in unele cazuri chiar inlocuirea cipului.
  • O a doua problema care se manifesta la aceasta serie de laptopuri este lipsa de curent la conectarea incarcatorului. Nu se aprinde niciun led, acumulatorul nu se incarca. Desi aparent alimentatorul este de vina sunt foarte rare aceste cazuri. De obicei s-a constatat intrerupera unui cablaj al placii de baza pe partea de alimentare 19v si in multe cazuri s-a constatat ca clientii foloseau alimentatoare universale.

Daca experimentati o problema din cele de mai sus la laptopul dumneavoastra, sau pentru orice problema la orice model de laptop nu ezitati sa ne contactati. Avem service center propriu si va garantam ca laptopul dumneavoastra va fi tratat cu maxima seriozitate de catre unul din tehnicienii nostri.

0721.540.658