Service laptop Toshiba A200, A205, A300, L300

Probleme Toshiba
Iata ca si Toshiba – unul din cei mai buni producatori mondiali de laptopuri ajunge in atentia noastra cu o problema destul de des intalnita la noi in service laptop. Articolul vizeaza Toshiba satellite A300, l300, a200, a205, si toate modelele din aceste serii. In general sunt laptopuri performante cu proceasoare puternice core 2 duo, 4 gb ram si hard disk-uri de capacitate ceva mai mare pentru vremea cand au fost puse in vanzare. Insa se pare ca marea majoritate au o problema cu placa de baza cam dupa 2 ani de utilizare. Aceasta problema se poate manifesta astfel:

  • Laptopul merge perfect pe baterie insa la conectarea incarcatorului laptopul sau doar imaginea se blocheaza.
  • In timpul functionarii laptopul se blocheaza si pe ecran apar dungi – in special cand este folosita partea de video.
  • Laptopul nu afiseaza decat daca este pornit pe baterie, fara incarcator.
  • La pornire laptopul nu afiseaza nimic pe ecran.

 

Aceste simptome au fost destul de des intalnite la noi in service laptop – cauza fiind o problema a placii de baza. Aceasta problema poate fi remediata la noi in service la un cost rezonabil de catre tehnicieni pregatiti si dotati cu tehnica adecvata.
Alte probleme care au fost des intalnite in service laptop au fost legate de ruperea balamalelor din capac sau desprinderea lor din bottomcase. Nu ezitati sa apelati la noi pentru servicii profesionale de service laptop | reparatii laptop la nivel de placa de baza bga smd sau pentru orice componenta de care aveti nevoie: carcase, balamale, display laptop, tastaturi, incarcatoare, invertor indiferent ca laptopul dvs este toshiba sau alta marca.

0721.540.658