Curatare lichid de pe placa de baza Asus ROG GL552V

Curatare lichid de pe placa de baza Asus ROG GL552V

Dupa cum spune si titlul astazi va prezentam un Asus ROG GL 552v pe care a fost varsata o cana ce continea cafea dulce cu lapte.
Despre laptop numai de bine ceea ce este si normal fiind vorba de seria Republic Of Gamers de la Asus. Designul este placut cu linii drepte negre conturate cu rosu, tastatura cu iluminare rosie, display de 15.6 full hd sau chiar 4k in anumite configuratii. Vorbind de configuratii nu este nici aceasta de neglijat avand in vedere ca este inzestrat cu CPU I7 din seria 6000, 8gb Ram, Hard disk de 1 TB si SSD m2 la anumite serii. Pretul este si el unul pe masura performantelor undeva la 4000 ron insa se gasea si la un pret ceva mai mic pe la anumite magazine online – totul in functie de oferta fiecaruia.
Cand am spus mai sus o cana de lichid vorbim o cana la propriu, plina ochi. Am mai vorbit de multe ori despre lichidele langa laptop si v-am spus ca nu e o idee buna. Ei norocul sau mai bine spus inspiratia clientului este ca imediat ce a varsat lichidul a scos bateria si a venit cu el in service laptop. Si bine a facut pentru ca daca oxida lichdidul pe placa era muult mai greu de curatat si putea chiar sa afecteze iremediabil cablajul placii. Astfel am curata placa de baza in cuva cu ultrasunete pentru a inlaura orice urma de lichid si totul a fost ok. Mai putin tastatura care desi mergea la inceput a doua zi a cedat. A inceput incet incet sa nu mai fucntioneze cate o tasta pana a ajuns la jumatate din tastatura. Bineinteles ca am inlocuit tastatura cu una nou originala Asus.
Astfel daca ai reusit performanta de varsa ceva pe laptop grabeste-te si vino cu el la noi. Toate detaliile le gasesti pe pagina de contact a service-ului nostru.