Inclocuire Display Sony Vaio Duo 11

inlocuire display sony duo 11_1

     Sony Vaio Duo 11 este un ultrabook sau tableta depinde de nevoile fiecaruia pentru ca poate fi folosit in ambele moduri. Un dispozitiv scump ca pret de achizitie undeva la 6300 ron insa este justificat dim mai multe privinte:

 • 1. Performante:
  CPU: Intel Core i5 sau I7
  GPU integrat: Intel HD Graphics 4000
  GPU dedicat: –
  RAM: 2 x 2 GB DDR3, 1600 MHz
  HDD: 128 GB / 256 GB, SSD, Toshiba
  Unitate optică: –
  Reţea: LAN, 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0
  Conectori: 2 x USB 3.0, HDMI, VGA, 1 x audio, stilus
  Altele: card reader, webcam HD, NFC
  Sistem de operare: Windows 8 64 bit
  Dimensiuni: 320 x 199 x 18 mm
  Greutate: 1,3 kg
 • 2. Aspect: Incontestabil are un design placut cu finisaje pe masura. Carcasa este in intregime din magneziu ceea ce ii confera rezistenta si un feeling placut la atingere. Dimensiunea lui este perfecta in varianta de 11.6 inch. Sistemul inteligent de rabatare al displayului ii confera o functionalitate usoare ca ultrabook si o pozitie a ecranului perfecta pentru a fi utilizat in brate, pe birou, in masina oriunde. Greutatea este de 1.3kg ceea ce il face cu adevarat un ULTRABOOK.
 • 3. Bateria: este un adevarat atuu al acestui dispozitiv intrucat cei 4960 mah ofera o autonomie de pana la 8 ore.
 • 4. Displayul de 11.6 sau 13.3 este ultimul insa nu cel din urma atuu al laptopului.

     Cel care a venit la noi in service avea diagonala de 11.6 si un display FULL HD IPS. Problema lui era ca avea 3 pete pe display aparute fara motiv. Insa la desfacerea sa s-a constatat ca fusese varsat lichid care patrunsese intre touchscreen si display. Touchscreenul era lipit de ecran pe o suprafata destul de mare iar ecranul foarte subtire; astfel indepartarea touchscreenului de pe display era una greoaie si facea ca rezultatul sa nu fie cel mai bun. Astfel am comandat ansamblu display+touchscreen original sony si a fost inlocuit. Destul de greu este adevarat intrucat a fost necesara demontarea completa a laptopului pentru a demonta ecranul si a sistemului de rabatare, iar ansamblul ecran si touchscreen era destul de bine lipit pe carcasa. Cum nimic nu este imposibil tehnicienii nostri de la DepanareLaptop – care este un service laptop cu o vechime de peste 11 ani in care s-a acumulat multa experienta in urma multor reparatii de laptop efectuate si a multor marci reparate – operariunea a fost una de succes si totul a fost ca nou.
Contactati-ne pentru orice problema legata de orice model de laptop. Suntem aici sa va ajutam.

0721.540.658