Inlocuire baterie tableta samsung p 5100

Inlocuire baterie tableta samsung p 5100

inlocuire baterie tableta samsung p 5100
     Samsung gt-P5100 o tableta destul de veche insa care merge foarte bine chiar si dupa ultiemele update-uri de soft. Despre calitatea ei este inutil sa vorbim intrucat indeplineste toate criteriile ridicate ale celor de la samsung si poate sa satisfaca orice utilizator pretentios. De altfel nu a fost o tableta ieftina deloc. Ecranul de 10,1 inch iti ofera o experienta suficient de placuta cand te uiti la un film, joci un joc, iti verifici emailul sau orice altceva insa toate acestea in detrimentul manevrabilitatii – este destul de greu sa o tii cu o singura mana iar despre a ajunge dintr-un colt in celalat cu aceeasi mana nici vorba. Dar nah este o tableta.
     Tableta in cauza a venit la noi in service cu defectul nu mai tine bateria. Este clar ca datorita vechimii si a numarului mare de cicluri repetate de incarcare / descarcare capacitatea bateriei s-a redus. Astfel a fost necesara inlocuirea bateriei oparatiune care a durat 10 minute la sediul nostru de aici.
     Astfel daca aveti nevoie de Reparatii tablete pentru orice model nu ezitati sa apelati la noi. Totodata avem si o gama larga de piese de schimb atat pentru tablete: ecrane, touchscreen-uri, mufe de alimentare, baterii etc cat si pentru laptopuri: display laptop, incarcator laptop, carcase sau orice alta componenta aveti nevoie.