Inlocuire Carcasa Asus UX501j

Inlocuire Carcasa Asus UX501j

Dupa cum spune si titlul va prezentam o operatiune ceva mai delicata si costisitoare ce s-a facut asupra unui Asus din seria Zenbook Ux501. Despre laptop numai de bine putem spune – procesor I7 generatia 6 cu performante destul de ridicate, 16 gb Ram ssd m2 si placa video nvidia GTX. Toate acestea inglobate de o carcasa din aluminiu cu tastatura iluminata si evident, dupa noua moda ecran cu touchscreen – desi am gasit putini utilizatori care chiar au gasit aceasta optiune utila. Per total un laptop bun, scump dar bun cu ecran full hd, baterie cu autonomie de vreo 5 ore de utilizare normala care iti ofera o experienta placuta a utilizarii.
Ei laptopul de fata a suferit un mic accident care de fapt nu a fost chiar mic si nici pagubele pe care le-a provocat si anume: A cazut o boxa peste el de la o inaltime de aproximativ 1.5m. Ei si pagubele au fost insemnate: balamale smulse din capacul displayului, hinge cover-ul – parte ce acoperea balamalele rupta, tastatura indoita(de fapt palmrest-ul cu totul a fost indoit). Spre norocul proprietarului laptopul a ramas pefect functional din punct de vedere electric si mai ales ansamblul display – touchscreen care este o piesa destul de scumpa – doar mecanic nu mai putea fi inchis capacul displayului si bineinteles arata foarte urat.

Astfel am comandat piesele bineinteles originale Asus si am trecut la treaba. s-a demontat cu grija ansamblul display – touchscreen de pa carcasa, s-au demontat balamalele si apoi s-a demontat capacul spate al palmrestului. S-a demontat placa de baza si bineinteles s-a facut si o curatare laptop si inlocuire pata termoconductoare. S-au inlocuit elementele defecte: carcasa display, palmrest cu tastatura si hingecover si s-a reasamblat totul fiind perfect functional. e adevarat ca a fost destul de costisitoare reparatia insa si laptopul avea o valoare pe masura. Inca un client multumit. Astfel daca ai nevoie de orice reparatie nu ezita sa ne Contactati.

0721.540.658