Inlocuire Display Asus UX 303L

Inlocuire display asus UX303l

     Si ce daca e Zenbook? Si ce daca are touchscreen? La DepanareLaptop gasesti display laptop pentru orice model de laptop. Laptopul in cauza – un Asus din seria Zenbook UX303L cu procesor I5, 8 gb Ram, ssd, display de 13.3 FULL HD a avut contact cu pamantul intr-un nefericit eveniment. Laptopul, ca toate cele din seria zenbook este unul cu un pret de achizitie destul de ridicat si performante pe masura. Carcasa este din aluminiu cu finisaje deosebite. Usor, cantareste in jur de 1 kg este cu adevarat portabil. Bateria este una pe masura – fiind cea mai grea componenta a laptopului si oferind o autonomie de pana la 9 ore bineinteles daca este intretinuta. Deja zenbook-urile nu mai sunt o noutate pe piata. Sunt aparute de mult timp si este seria de ultrabook-uri de la Asus.
     „Micutul” nostru este un laptop de cateva luni vechime care, dupa cum v-am spus mai sus a fost trantit. Ghinionul proprietarei a fost ca s-a spart nu doar touchscreenul cum se intampla de obicei ci si displayul. La acest model recum si la multe altele touchscreenul este foarte bine lipit de display si astfel asus ofera ca piesa de schimb ansamblu format din ambele piese. Zis si facut. Am comandat ansamblul, in doua zile a fost livrat iar montajul a fost facut in 30 minute. Laptopul a fost dezasamblat complet pentru a demonta displayul. Curatare de praf nu a fost necesara intrucat dupa cum v-am spus mai sus laptopul era nou.
     Nu ezita sa apelezi la noi daca ai un laptop cu touchscreenul spart, displayul spart sau carcasa rupta. DepanareLaptop te poate ajuta sa il repari – comandam piese originale, reparam piesele tale, cautam piese second hand mai convenabile la pret gasim o solutie pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi daca ai o problema cu laptopul calculatorul sau tableta.

0721.540.658