Inlocuire Mufa alimentare si curatare de praf HP 250 G3

Inlocuire mufa alimentare si curatare de praf Hp 250 G3

Inlocuire mufa alimentare si curatare de praf Hp 250 G3


     Hp 250 G3 un laptop bun cu un pret bun si performante raportate la acesta(pretul incepe de undeva la 1000 ron cu procesor intele celeron n si merge pana la 2000 ron cu procesor i5 si placa video dedicata). In mare este un laptop finut, slim, fragil, ok.
     Din pacate laptopul despre care vorbim astazi nu are niciuna din caractersticile necesare pentru a lucra in mediul in care lucra si anume pe santiere de constructii. Se poate vedea in poza cam cat praf a putut acumula intr-un an de zile – atat era vechimea lui. Tastatura, displayul toate erau pline de praf si inca un strat destul de gros care s-a curatat foarte greu.
     Insa nu praful a fost principala problema pentru care a venit in service ci o alta problema bizara il deranja pe proprietar si anume: Bateria laptopului se incarca doar cu laptopul inchis si laptopul nu functiona daca bateria nu era conectata in laptop. Un caz aparent ciudat care te duce imediat cu gandul la un controller de alimentare, un bq,ceva pe placa de baza bineinteles. Normal ca pana a ajunge in service clientul nostru a incercat alt incarcator, alta baterie insa rezultatul a fost acelasi.
     Pot spune ca si pe noi ne-a indus putin in eroare simptomul insa in urma unui diagnostic gratuit s-a constatat ca de fapt problema era mufa de alimentare. La o inspectie vizuala nu se vedea decat o „ciupitura” mica in mijlocul mufei.
      CE SE INTAMPLA DE FAPT: Diferenta nu o facea faptul ca laptopul era inchis ci faptul ca proprietarul potrivea mufa pana cand incarcatorul era recunoscut de laptop(incarcatorul era cu „smart pin” – tipic hp si dell) si atunci bateria se incarca fara probleme. Cand laptopul era pornit nu potrivea mufa corespunzator, desi ne-a spus ca la inceput mai merge si cu laptopul pornit. Astfele si acum daca reuseai sa potrivesti mufa de alimentare si sa ii gasesti pozitia laptopul functiona fara probleme.
     Inlocuirea mufe de alimentare a fost solutia pentru reparatia laptopului la care s-a facut gratuit si curatare laptop si inlocuire pasta termoconductoare. PROLEMA REZOLVATA INCA UN CLIENT MULTUMIT.
     Astfel daca ai o problema cu laptopul nu ezita sa apelezi la noi. La noi gasesti diagnosticul corect si reparatia la un pret corect.

0721.540.658