Inlocuire Tastatura Macbook Air A1369

Inlocuire Tastatura Macbook Air A1369

Dupa cum spune si titlul acestui articol astazi va prezentam o reparatie destul de dificila si anume inlocuira unei tastaturi pentru un macbook air A1369. Despre laptop doar cuvinte de lauda – seria macbook air cel mai subtire macbook, usor, finut, carcasa din aluminiu, ecran subtire, tastatura iluminata, performante maxime totul sustinut de o baterie care tine; si chiar tine aproximativ 5-6 ore fara probleme. Stim cu totii ca lichidele nu se impaca cu laptopurile de fapt cu electronicele in general si nici acest model de laptop nu se impaca. Clientul a venit la noi la recomandarea unui prieten care fusese la noi si a fost multumit. Si stia ca noi suntem un service macbook are poate inlocui si tastaturi pentru acest model.
De ce am spus la inceput dificil? pentru ca chiar este dificil. Pentru a ajunge la tastatura trebuie sa demontezi capacul de pe spate, placa de baza, boxele, sistemul de racire si mufa de alimentare. Apoi dezlipesti usor iluminarea tastaturii, cu grija sa nu o rupi ca nah trebuie refolosita la noua tastatura. Apoi dai de ce e mai greu si anume tastatura care este prinsa de carcasa de aluminiu cu multe multe nituri. Nituri care trebuiesc rupte si inlocuit cu suruburi mici mici. Da pentru ca apple iti inlocuieste carcasa(topcase) care contine tastatura si bateria iar pretul e pe masura.
Rezultatul la noi a fost unul foarte bun – bine am mai schimbat asemenea tastaturi la noi in service. Si iluminarea a iesit perfect – aici mai pot as aapara mici probleme daca lichidul lipeste folia pentru iluminarea tastaturii de carcasa si se rupe la desprindere. Bineninteles ca l-am si curatat de praf. Inca un client multumit.
Asa ca daca ai nevoie de inlocuirea tastaturii unui laptop chiar si a unui macbook air sau pro noi te putem ajuta. Trebuie doar sa ne contactezi.