Inlocuire touchscreen ipad AIR A1474

Inlocuire touchscreen Ipad A1474
     Ipad Air A1474 model 2013 – o tableta de top cu un mare succes la noi in Romania in ciuda faptului ca pretul ei de achizitie se invartea undeva la 2500 ron cand se gasea la vreo promotie. Mai are rost sa discutam despre calitatea si performantele tabletei? Pe scurt procesor 1.4 GHZ dualcore, 1 gb ram,16, 32, 64, sau 128 gb memorie de stocare interna – cea in cauza avea 64 gb ram, wifi, ios 7.3, display 9.7 inch ips led backlight cu o rezolutie de 2048×1536 destul de buna pentru dimensiunea ecranului si o densitate pixels per inch de 264. Pare slaba in comparatie cu concurenta de la alte firme renumite – samsung sau asus, lenovo care ofereau la acea vreme procesoare octa core, 1,5 – 2 gb ram insa stim cu totii cum merge un ipada, cat de bine ste optimizat ios-ul pentru dispozitiv si cat de usor este de folosit. Aaa si sa nu mai spunem ca aproape niciodata nu se blocheaza. Putin cam grea as zice eu 469 g (mai mult din cauza baterie 32WHr si a sasiului din aluminiu) insa compenseaza cu dimensiunile reduse si finetea lucraturii.
Cazul de fata:
     Revenind la „pacientul” nostru, ipad-ul in cauza a venit la DepanareLaptop care este un service laptop si tablete cu touchscreenul spart. Ce credeti? un copil mic s-a distrat cu ea si a scapat-o pe jos de mai multe ori. De fiecare data a aparut cate o fisura pe touchscreen-ul tabletei care pana la urma a incetat sa mai functioneze.
     Nicio problema pentru noi. Touchscreen-ul spart a fost demontat bucata cu bucata(se poate vedea si in poza cam cat de deteriorat era), s-a curatat interiorul tablete de cioburi intrucat cateva bucati destul de mici din touchscreen cazusera in interior si s-a montat un nou touchscreen. Totul a aratat ca nou – normal doare de asta oferim servicii de reparatii tablete pentru ca ne pricepem.
     In final am avut inca un client multumit insa mai ales un copil multumit – se pare ca era destul de atasat de aceasta tableta.
     Daca ai nevoie de reparatii tablete sau laptop apeleaza la noi. Chiar stim ce facem.

0721.540.658