Inlocuire Touchscreen Tableta Ipad 2 A1395

Inlocuire Touchscreen Tableta Ipad 2 A1395

 

Ipad 2 wifi+3g este configuratie tabletei din cazul de fata. Nu va putem spune decat ca imbina calitatea produselor Apple din toate punctele de vedere de la design la performante si dupa cum stiti chiar daca pe hartie are niste performante de care o tableta allview la 180 ron rade de departe(fara octa core si nu stiu cati giga de memorie ram) ipad-ul merge. Si cand spun merge chiar merge. Deja suntem in 2017 si tableta are o vechime de 6 ani insa face fata cu brio chiar si jocurilor actuale. Aplicatiile inca merg cursiv pe ea nu are lag-uri, nu se impiedica merge perfect. displayul de 9.7 inch ips led iti confera si el o experienta unica. chiar se vede bine nu degeaba e Apple. Pretul insa este pe masura. La vremea ei costa undeva pe la 3000 de lei in varianta cu 3g adice aproape doua tablete samsung cu performante muult mai mari pe hartie ins acare merg comparabil la fel.
Insa chiar daca e apple tot se sparge ca nah touchscreenul etse facut tot din sticla. Si da clienta a scapat tableta pe jos si s-a spart intr-un colt. Desi touchscreenul inca mergea era destul de greu de folosit pentru ca era foart usor sa te tai in aschiile touchscreenului. Chiar o bucata mica era cazuta din coltul din dreapta sus. Din pacate in acel loc se afla si banda care lega butonul de pornit oprit, butonul de silent si cele de volum de placa de baza. Astfel a trebuit inlocuit si acel buton. S-a indreptat si carcasa din aluminiu care era stramba in coltul in care cazuse si totul a fost ok. o noua tableta readus ala viata.
Daca ai probleme cu orice dispozitiv apple nu ezita sa ne contactezi pentru a beneficia de cele mai bune servicii pentru laptopul, tableta sau orice alt dispozitiv ai avea.