Reparatie placa de baza si inlocuire tastatura macbook pro A1286

Reparatie macbook pro a1286 Inlocuire tastatura macbook a1286


     Este inutil sa va mai prezentam modelul macbook Pro A1286. Toata lumea stie ce este un macbook, ce performante are, ce calitate a materialelor si finisarilor are. Dar iata ca cei de la Apple au uitat sa il faca waterproof si astfel accidentele se pot intampla oricui. Laptopul in cauza a suferit un contact cu lichid, mai exact bere. Proprietarul l-a adus la noi in service dupa aproximativ o luna de la incident. Curios este ca laptopul a functionat inca cateva ore dupa incident dupa care s-a oprit si nu a mai putut fi pornit. Placa de baza fusese lasata la uscat insa inutil.
     Avand in vedere durata mare de la contactul cu lichidul placa de baza era oxidata. A fost curatata in cuva cu ultrasunete de 2 ori eliminand astfel toate urmele de oxizi de pe placa.
     Bineinteles ca tastatura – ca la marea majoritate a laptopurilor care iau contact cu lichidul nu functiona decat partial. Astfel a fost necesara si inlocuirea tastaturii impreuna cu modulul de iluminare care prezenta si acesta urme de lichid iar iluminarea nu era uniforma.
Astfel daca ai nevoie de o inlocuire tastatura laptop indiferent ca este macbook sau orice alt model nu ezita sa apelezi la noi

0721.540.658