Cum curat displayul laptopului meu?

Curatare display laptopDisplayul laptopului este cea mai fragila componenta a acestuia si totodata cea mai expusa diferitelor pericole: socuri, murdarie, varsari accidentale de lichide etc. In continuare va vom prezenta cateva metode recomandate de a curata displayul laptopului tau:

  • In primul rand laptopul trebuie sa fie oprit si deconectat de la orice sursa de curent. Este cel mai sigur asa.
  • Foloseste o carpa moale, de preferat de microfibra pentru a curata displayul laptopului. Miscarile trebuie sa fie circulare, deoarece asa se iau cel mai bine petele de pe display. Presiune exercitata asupra displayului trebuie sa fie atat cat sa tii in contact carpa cu suprafata NU mai mare deoarece acesta se poate crapa destul de usor, sau se poate zgaria suprafata ecranului.
  • Daca totusi petele nu se iau atunci poti folosi o substanta dedicata pentru curatarea ecranelor dar atentie mare. Aceasta nu trebie sa fie pe baza de amoniac si nu trebuie sa aiba o concentratie foarte mare de alcool metilic. Pulverizeaza pe carpa putina substanta NU pe display pentru ca se poate scurge in partea de jos a acestuia si il poate pata sau deteriora.
  • NU este recomandata folosirea servetelelor care lasa scame, a diverselor tipuri de hartii dure, sau acarpelor sintetice, cu striatii, cusaturi.
  • Nu folositi substante pe baza de alcool etilic, acetona, solventi, cloruri, nu folositi apa de la robinet sau alte produse care nu sunt dedicate curatarii ecranelor de laptop.

 

Recomandarea noastra este sa aveti grija de dispayul laptopului dvs pentru ca este o piesa scumpa si indispensabila.

0721.540.658