fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658

Cum repari un laptop in care a intrat apa?

Cum repari un laptop in care a intrat apa? Din pacate, accidentele se intampla si exista unele momente de neatentie in care ceaiul, cafeaua sau apa ajung sa invadeze laptopul. Cand se intampla asta, este rau, insa nu este intotdeauna atat de rau incat sa creeze pagube totale pentru laptop.

In momentul in care ai varsat ceva pe laptop, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa il opresti si sa ii indepartezi bateria.

Dupa aceea, verifica daca garantia iti ofera reparatie in cazul accidentelor. Daca da, nu incerca sa il repari singur si mergi cu el la service. Daca nu ofera astfel de reparatii sau daca nu mai este in garantie poti apela la un service laptop care iti poate oferi o reparatie placa de baza laptop. Daca vrei sa il repari singur trebuie sa faci macar urmatoarele lucruri:

  • Dupa ce ai indepartat bateria, trebuie sa incerci sa usuci lichidul invadator si sa lasi laptopul sa se odihneasca o perioada de timp. Aceasta perioada poate sa fie de cateva ore sau chiar mai mult;
  • Curata fiecare piesa afectata in parte si incearca sa o faci cu apa distilata;
  • Plaseaza laptopul intr-un loc uscat si cald si asteapta pana ce tot lichidul se evapora. Poti sa folosesti si un uscator de par setat pe un aer cat mai rece, insa si acest lucru poate sa fie destul de periculos. Cel mai simplu este sa astepti;
  • Dupa ce l-ai lasat sa se odihneasca, poti sa il pornesti, sa vezi daca functioneaza. Daca nu functioneaza asa cum ar trebui sa o faca, poti sa mergi cu el la un service si sa descoperi care piesa a fost afectata de apa.

Cea mai buna solutie in acest sens insa, este sa stai cu lichidele cat mai departe de laptop iar daca totusi se intampla accidente cel mai sigure este sa apelati la un service laptop pentru a fi sigur ca laptopul tau este reparabil.

Foloseste orice metoda de pe pagina de contact pentru a intra in legatura cu noi.

Vizitati zona sfaturi utile pentru a gasi sfaturi, solutii privind achizitia, intretinerea, exploatarea si repararea laptopului dumneavoastra.

Recomandă prietenilor!

0
    0
    Cosul meu
    Cosul este golInapoi la magazin