Cum stii daca ai nevoie de o imbunatatire a memoriei Ram?

cum stii ca ai nevoie de mai multa memorie ram la laptop

Tehnologia este exploziva si zi de zi apar laptopuri si dispozitive din ce in ce mai performante, dar si aplicatii care tin pasul cu acestea. Din acest motiv, chiar daca atunci cand ti-ai luat laptopul acesta era de ultima generatie, s-ar putea sa te trezesti ca ai nevoie de un upgrade.
Iata cum stii cand ai nevoie de un upgrade al memoriei Ram:

  • Atunci cand un program nu se mai incarca la fel de repede cum o facea inainte. Acest lucru iti spune ca ceva este in neregula. Poate sa fie supraincalzirea laptopului, sau poate sa fie o memorie Ram mult prea mica;
  • Primesti din ce in ce mai des mesaje care te avertizeaza ca memoria este scazuta;
  • Laptopul nu mai vrea sa raspunda deloc si se blocheaza destul de des. Acest lucru iti spune ca nu mai poate sa faca anumite activitati si ca are nevoie de un upgrade;
  • Cand ai mai multe aplicatii deschise, functionarea laptopului nu mai este una foarte buna. Practic, memoria Ram pe langa procesor este cea care decide cat de calitativ este multitaskingul. Daca ai mai multe ferestre deschise iar laptopul nu raspunde asa cum ar trebui, inseamna ca ai nevoie de mai multa memorie Ram.

Evident, poti descoperi acest lucru si din sistemul de operare, cautand sa descoperi care este memoria Ram consumata de laptopul tau la o folosire normala. Daca aceasta este de peste 80%, atunci este cazul sa te orientezi asupra unei variante mai performante. Memoriile ram sunt din ce in ce mai mari si mai ieftine, asadar, o achizitie in acest sens nu ar trebui sa fie extrem de costisitoare si ar trebui sa aduca un plus de flexibilitate si de placere in ceea ce priveste utilizarea propriului laptop.
Fie ca ai nevoie de o curatare laptop sau de un upgrade de memorie RAM nu ezita sa apelezi la noi pentru a gasi cele mai bune preturi.

0721.540.658