fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658 - 0744.693.307 - 031.425.13.33

Curatare laptop la domiciliu Bucuresti

Curatare Laptop la domiciliu Se intampla des ca laptopul sa se incalzeasca mult prea tare, mai ales daca acesta a fost folosit pentru mai mult de 2 ani. De ce? Cauzele sunt multe, insa cel mai adesea se intampla ca praful sa ajunga in interiorul lapotpului prin intermediul sistemului de aerisire.

Si ce este de facut in aceasta situatie? Desigur, ati putea sa incercati sa rezolvati problema pe cont propriu, insa astfel de echipamente sunt extrem de fragile si necesita cunostinte avansate pentru a fi manevrate corespunzator. intervenim noi, cei de la Depanare Laptop, si va informam ca oferim service laptop cat si curatare laptop la domiciliu in Bucuresti.

Curatare laptop la domiciliu – proces:

  • Odata ce ne contactati, noi putem sa ajungem in cel mai scurt timp pentru a analiza laptopul. Acesta este primul pas pe care il urmam astfel incat sa ne dam seama de starea echipamentului, ca apoi sa va putem spune ce trebuie facut.
  • Dupa ce ati fost informati de procesele ce vor urma, vom incepe curatarea in sine, ce consta in utilizarea ustensilelor si substantelor corespunzatoare. Laptopul poate acepta doar o serie de substante, iar din aceasta cauza le folosim doar pe cele ce nu lasa pete pe ecran ori carcasa, si care un afecteaza circuitele interne.
  • De asemenea noi realizam si schimbarea pastei termoconductoare, cat si reconditionarea cooler-ului daca este nevoie.
  • Pentru ca munca noastra sa fie cat mai eficienta, va recomandam sa pastrati laptopul in starea in care era atunci cand ne-ati contactat.

In final, va reamintim cat este de important sa aveti mereu griija de laptopul personal, chiar si dupa ce vom realiza aceasta curatare laptop la domiciliu. Pentru a va mentine laptopul intr-o stare cat mai buna, si pentru a evita aparitia problemelor, va sugeram sa cititi articolele din zona Sfaturi intretinere laptop.

Recomandă prietenilor!