fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658

Diagnostic Gratuit

Diagnostic Gratuit Primul lucru pe care trebuie sa il aflati despre firma noastra de Depanare Laptop, este faptul ca munca noastra se bazeaza pe multi ani de experienta in domeniu, si pe rezultate foarte bune cu tóate proiectele pe care le-am inceput. Lucram eficient si dam dovada de profesionalism in cazul oricarui laptop defect pe care lucram deoarece aceste echipamente sunt extrem de fragile iar orice operatiune facuta necorespunzator, poate duce la agravarea starii acestora.

De asemenea, ca problema sa fie rezolvata cum trebuie, ne asiguram ca stim exact cu ce ne confruntam prin a oferi un diagnostic gratuit oricarui client care apeleaza la noi.

Diagnostic gratuit – Detalii:

    • Indiferent de client, de laptop, ori de problema pe care o intampina echipamentul pe care lucram, noi respectam mereu aceeasi procedura de reparatii laptop. Acest proces incepe cu un diagnostic primar gratuit, prin care sa va informam de problemele pe care le identficam cat si de eventualele costuri de reparatii. Apoi, odata ce ne spuneti ca putem opera pe laptop pentru a rezolva problema, tehnicienii vor face inca un diagnostic complex gratuit care va fi terminat intr-un interval de 24 de ore de la acordul vostru. Odata ce stabilim solutiile optime, ne apucam de reparatia in sine, care din nou va tine inca o zi. In final, veti fi sunatipentru a ridica laptopul de la sediu.

Alte informatii:

  • Desi oferim un diagnostic gratuit, cel de-al doilea diagnostic (cel complex) va fi gratis doar daca veti accepta ca noi sa operam pe laptop. Altfel, daca doriti doar sa aflati informatii despre starea laptopului, costul diagnosticului complex va fi de 50 RON.

Recomandă prietenilor!

0
    0
    Cosul meu
    Cosul este golInapoi la magazin