fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658

Inlocuire chipset video Hp probook 6570b

Inlocuire Chipset Video Hp Probook 6570b
     Dupa cum spune si titlul vorbim despre un Hp probook 6570b un model cu probleme de serie la placa video. Desi este un model de laptop din seria Probook business cu performante ridicate – procesor I7, 8 gb ram, carcasa din aluminiu, baterie cu autonomie mare chiar foarte mare display cu rezolutie mare si totul completat de o placa video destul de performanta. Dar tocmai placa video performanta duce la aceasta problema si la neplaceri. E adevarat ca si utilizatorul uita sa il aduca pentru o curatare de praf la timp. Avand acelasi heatpipe (sistem de racire) cu procesorul e clar ca procesorul transmite caldura si catre placa video si duce la defectiunea acestuia.
     Bineinteles ca prima data se incearca reparatia laptopului prin reballing chipset video insa nu intotdeauna reuseste. Cu atat mai mult scad sansele de reusita atunci cand il folosesti chiar daca nu iti incarca driverul video sau daca afiseaza dungi pe ecran.
     Ei in cazul de fata proprietarul il curatase insa eliminase termal pad-ul de pe chipsetul video si pusese pasta termoconductoare. Aceasta din urma nu conduce caldura eficient intrucat nu poate compensa distanta acoperita de termal pad. Si astfel o fi fost el curatat dar i-a facut mai rau. Si din pacate nu a mers reballing pentru ca laptopul a fost folosit asa destul de mult timp si astfel chipul video s-a supraincalzit si a fost distrus. Nicio problema am comandat chipset video nou si l-am inlocuit evident folosind statie de lipit IR. Am completat si sistemul de racire cu tabla de cupru in loc de termalpad si totul a fost functional.
     Astfel daca ai un laptop HP sau orice alta marca si nu afiseaza, sau afiseaza duncgi imagine distorsionata noi te putem ajuta cu siguranta fie prin reballing fie prin inlocuire chipset video – depinde de situatie si preferinta clientului. Nu trebuie decat sa ne contactezi.

Recomandă prietenilor!

0
    0
    Cosul meu
    Cosul este golInapoi la magazin