Instalare windows 8

Instalare windows 8

Instalare Windows 8 de la Depanare Laptop A trecut mai bine de un an de cand utilizatorii de laptopuri au facut upgrade-ul sistemului de operare si au optat pentru Windows 8, iar desi lumea era sceptica in privinta acestui OS, toti au intelesintr-un final ca asta era imbunatatirea de care aveau nevoie. Win 8 a fost creat pentru cei care vor sa isipetreaca majoritatea timpului pe internet si pe retelele de socializare, cat si pentru cei care s-auobisnuit cu aplicatiile de la smartphone-uri si vroiau sa experimenteze ceva asemanator pe laptop.

Noi va recomandam sa faceti acest upgrade, caci la sediul nostru tarifele sunt mici pentru instalare Windows 8, si ne terminam treaba intr-un timp foarte scurt. Pentru a ne contacta, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul de telefon: 0721540658. Puteti de asemenea sa ne contactati pe Messenger – id: depanarepc, sau sa ne scrieti in zona de Contact.

Instalare Windows 8 – Detalii

  • Daca veti opta pentru serviciile noastre atunci ar trebui sa stiti ca la sediul nostru noi oferim un diagnostic gratuit tuturor clientilor, astfel incat sa ne dam seama atat noi cat si voi de starea echipamentului si de eventualele solutii pentru problemele pe care le gasim.
  • Noi avem o experienta indelungata cu serviciile de reparatii laptop, deci orice defectiune pe care o intampinam in timpul diagnosticarii echipamentului o vom putea rezolva cu acordul vostru.
  • Odata ce stabilim ca laptopul este in cea mai buna conditie pentru formatarea OS-ului, putem incepe procesul de instalare Windows 8. Acest proces va costa doar 50 RON, iar daca vreti sa optati si pentru instalarea de drivere va trebui sa platiti o taxa suplimentara de 50 RON. De asemenea, licenta va trebui sa ne-o oferiti voi.

Pentru a afla informatii legate de preturile tuturor serviciilor pe care le oferim, puteti sa vizionati pagina Preturi.

Pentru a va mentine laptopul intr-o stare cat mai buna, si pentru a evita aparitia problemelor, va sugeram sa cititi articolele din zona Sfaturi intretinere laptop.

DepanareLaptop va ofera servicii de schimbare lampa display de Luni pana Sambata.

DepanareLaptop va ofera service laptop de Luni pana Sambata. Tot in acest interval puteti veni pentru instalare Windows 8.