Laptopul nu mai revine din Sleep

Laptopul nu mai revine din Sleep – Depanare Calculatoare Laptopurile sunt echipamente extrem de complexe atunci cand vine vorba de arhitectura componentelor interne. Performantele pe care le poate oferi si functiile pe care poate sa le indeplineasca, desi limitate, reusesc sa ajute utilizatorul cu aproape orice activitate pe care o intretine. Doua din aceste functii care ne sunt puse la dispozitie sunt SLEEP si HIBERNATE, care desi sunt asemanatoare prin faptul ca ofera utilizatorului optiunea de a porni si folosi echipamentul intr-un timp mult mai scurt decat in cazul unei opriri complete de sistem, ambele lucreaza diferit.

Insa sunt si momente in care aceste doua functii in loc sa ajute, pun utilizatorul in situatia in care se trezesc cu echipamentul blocat. Daca si voi sunteti in aceasta situatie, va recomandam sa apelati la serviciile noastre de reparatii laptop, prin a ne apela la numarul de telefon: 0721540658. Puteti de asemenea sa ne contactati pe Messenger – id: depanarepc, sau sa ne scrieti in zona de Contact.

Probleme cu functia Sleep – Detalii

Cum se manifesta aceasta problema?

  • Din experienta noastra, cel mai adesea se intampla ca atunci cand reporniti laptopul, toate luminitele sa se aprinda, insa ecranul sa nu afiseze nimic. Se poate de asemenea sa apara pe ecran cursorul mouse-ului care nu poate fi miscat. In alte situatii, zona de logare este afisata insa nu reactioneaza la nicio comanda.

Cand aveti nevoie de service laptop?

  • In anumite cazuri, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa restartati sistemul. Insa in situatiile in care aceasta varianta da gres, atunci este de recomandat sa apelati la un sediu specializat. La noi aveti parte de un diagnostic gratuit, prin intermediul caruia va putem spune exact ce probleme are echipamentul.

Pentru a va mentine laptopul intr-o stare cat mai buna, si pentru a evita aparitia problemelor, va sugeram sa cititi articolele din zona Sfaturi intretinere laptop.

0721.540.658