Probleme cu placa video

Probleme cu placa video

Probleme cu placa video Atunci cand aveti problema cu placa video sunt sanse mari sa un mai puteti folosi laptopul de cat conectat la un monitor extern. Astfel de problema apar din diverse cauze, iar de multe ori nu este vina utilizatorului, caci defectiunea poate fi cauzata de vechimea echipamentului ori de alti factori interni ori externi. Insa ce este de facut atunci cand se intampla un astfel de lucru?

Desigur, sa apelati la un Service autorizat, caci numai astfel puteti fi siguri ca problema va fi rezolvata in mod corespunzator. In aceste cazuri va recomandam sa apelati la serviciile noastre caci oferim reparatii laptop Bucuresti la preturi foarte convenabile pentru clientii nostri.

Probleme cu placa video – Detalii:

  • De regula, o astfel de problema este cauzata de supraincalzire, lipsa curatarii de praf insa poate fi cauzata si de un soc extern;
  • Se poate ca praful ori un lichid sa fi ajuns in interiorul echipamentului, iar intr-un astfel de caz s-ar putea sa aveti nevoie si de o reparatie placa de baza.
  • Socurile electrice pot afecta de asemenea aceasta componenta interna;

Cum puteti diagnostica de acasa aceasta problema?

  • Daca pe ecran apar linii colorate drepte, sanse sunt ca placa video sa fie afectata;
  • Daca echipamentul se incalzeste mult prea tare iar pe ecran apar schimbari bruste de culori;
  • Daca laptopul merge foarte greu, nu este mereu placa de baza care are probleme, ci poate fi si placa video. Intr-o astfel de situatie aveti sigur nevoie de Service Laptop