fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658 - 0744.693.307 - 031.425.13.33

Reparatie Laptop in Bucuresti

Reparatie Laptop in Bucuresti Vi s-a stricat laptopul si nu stiti la cine sa apelati? Orice sfat ati ascultat pana acum legat de rezolvarea problemelor laptopului nu a fost OK? Va ganditi sa aruncati laptopul? Noi cei de la Depanare Calculatoare va sarim in ajutor si va spunem ca nu mai aveti de ce sa va faceti griji.

La sediul nostru din Bucuresti, echipa noastra se ocupa zilnic cu orice fel de problema care apare la un laptop, fie aceasta pe partea de software (caz in care va confruntati cu un virus) ori pe partea de hardware (daca o componenta interna nu mai functioneaza corespunzator).

La noi apeleaza pana si cei care considera ca nimic nu mai poate fi facut, caci stiu ca mereu am gasit cele mai bune solutii, si cele mai putin costisitoare. Daca sunteti interesati deci de service laptop, atunci sunati-ne la numarul de telefon: 0213460151 pentru reparatie laptop Bucuresti.

Noi oferim service notebook in Bucuresti cat si curatare notebook, astfel ca orice problema pe care o vom gasi, o vom putea rezolva.

Reparatie Laptop Bucuresti – Detalii

  • Daca sunteti interesati de tarifele pe care le aplicam serviciilor oferite la sediul nostru, va invitam sa analizati pagina de Preturi.
  • Serviciile noastre includ: reballing si inlocuire pentru chipset-ul video, schimbarea mufelor USB, reparatie placa de baza, curatare sistem de racire laptop, curatari de praf ale laptop-ului. Acestea sunt principalele servicii oferite, caci multi dintre clientii nostri au avut de-a face cu probleme ce au tinut de praful ori lichidele ce au ajuns in interiorul echipamentului.
  • Cu toate ca ne-am confruntat pana acum cu probleme ce pareau imposibil de rezolvat, am reusit sa atingem o rata ridicata de succes in ceea ce priveste repararea laptopurilor. Daca nu v-am captat indeajuns de mult atentia, atunci ar trebui sa va spunem ca oferim si un diagnostic gratuit oricarui client care vine la noi. Prin acest proces de diagnosticare, puteti afla care este starea echipamentului si cum poate fi imbunatatita.

Recomandă prietenilor!