Reparatie mufa laptop

Reparatie mufa laptop de la Depanare Calculatoare Daca este sa ne intrebati pe noi, peste 70% din clientii nostri au experimentat macar o singura data probleme cu mufa pentru alimentarea laptopului. Iar asta nu este doar o simpla coincidenta, caci astfel de probleme apar dupa ce echipamentul a fost folosit pentru o perioada mai indelungata de 2 ani. Asta inseamna ca toti utilizatorii se vor confrunta cu asta? Nu, insa sansele ca si voi sa experimentatiaceasisituatie sunt mari.

Astfel ca, daca aveti nevoie de reparatie mufa laptop atunci puteti apela la sediul nostru din Bucuresti. Noi, cei de la Depanare Laptop, oferim service laptop la tarife foarte mici, iar tot ceea ce trebuie sa faceti astfel incat sa ne contactati este sa sunati la numarul de telefon: 0721540658. Puteti de asemenea sa ne contactati pe Messenger – id: depanarepc, sau sa ne scrieti in zona de Contact.

Reparatie mufa laptop – Detalii:

Care sunt principalele cauze pentru care mufa de alimentare sa se defecteze?

  • Avand in vedere ca spatiul in care este introdus alimentatorul este expus la toti factorii externi, sunt sanse mari ca praful ori lichidele sa ajunga in interior. Ce inseamna asta? In cel mai fericit caz, contactul nu mai este realizat atat de usor in interior si veti experimenta usoareintreruperi in timpul alimentarii. Pe de alta parte, daca praful ori lichidele se aduna in cantitati prea mari, asta poate duce uneori si la probleme mult mai mari ce pot afecta componentele interne.
  • Un alt motiv pentru care mufa sa intampinedefectiuni este cel legat de lovirea ori tragerea brusca a cablului deja conectat la echipament. Chiar daca pe moment asta nu va avea rezultate clare, in timp vetiobseerva ca alimentatorul nu mai poate fi conectat.
  • o Pentru a afla mai multe despre starea laptopului, noi va putem oferi un diagnostic gratuit.

Pentru a afla informatii legate de preturile tuturor serviciilor pe care le oferim, puteti sa vizionati pagina de Preturi.

0721.540.658