fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658 - 0744.693.307 - 031.425.13.33

Reparatii Laptop

Reparatii Laptop de la Depanare Calculatoare Sunt multe motive pentru care laptopul sa se defecteze, caci probleme pot aparea atat pe partea software (atunci cand sunt erori de sistem ori un program malitios va ataca fisierele), cat si pe partea hardware (atunci cand o componenta interna este afectata, precum placa de baza ori placa video). Si cu toate ca experienta noastra in domeniu ne-a adus la concluzia ca vom gasi mereu solutii pentru orice problema, cea mai buna varianta este prevenirea.

Insa, indiferent de defectiunile cu care se confrunta laptopul, noi va vom sari mereu in ajutor cu reparatii laptop. Daca sunteti interesati de serviciile noastre, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0721540658. Puteti de asemenea sa ne contactati pe Messenger – id: depanarepc, sau sa ne scrieti in zona de Contact.

Reparatii Laptop – Detalii:

Cu ce ne ocupam la sediul nostru din Bucuresti?

  • Noi oferim service laptop tuturor clientilor nostri la tarife foarte mici. De asemenea, oferim un diagnostic gratuit indiferent de gravitatea problemei pe care o experimentati cu echipamentul, caci starea unui laptop poate fi determinata doar daca o diagnosticare corespunzatoare este realizata. Odata ce identificam ce merge si ce nu functioneaza cum ar trebui, vom sti exact care sunt cele mai bune solutii.
  • Un alt serviciu pe care il oferim foarte des este cel ce implica reparatie placa de baza. Multe echipamente care trec de pragul de 2 ani de utilizare au sanse mari sa aiba o placa de baza care a adunat praf ori s-a supraincalzit in timp si nu mai functioneaza corespunzator. Noi avem o experienta indelungata cu astfel de situatii si stim cum sa reactionam.

Pentru a afla informatii legate de preturile tuturor serviciilor pe care le oferim, puteti sa vizionati pagina de Preturi.

Pentru a va mentine laptopul intr-o stare cat mai buna, si pentru a evita aparitia problemelor, va sugeram sa cititi articolele din zona Sfaturi intretinere laptop.

Recomandă prietenilor!