Reparatii software ale anumitor probleme provocate de software

Devirusare laptop Primul lucru pe care trebuie sa il siti atunci cand vine vorba de programe malitioase, este ca orice laptop poate fi o posibila victima a acestora mai ales daca este conectat la o retea de internet. De ce? Deoarce zilnic sunt creati din ce in ce mai multi virusi care sa poata trece de sistemele de securitate instalate pe laptopuri. Iar cand o persoana cu experienta vrea sa fure informatii de pe echipamentul vostru va putea realiza asta in mai putin de o ora.

Iar daca voi va aflati in situatia in care stiti sau presupuneti ca un program malitios a reusit sa fie instalat pe laptopul vostru, trebuie sa apelati cat de curand la Depanare Laptop caci noi oferim service laptop in Bucuresti.

  • Cum stiti daca aveti un virus pe laptop? De regula, majoritatea programelor malitioase care ajung sa fie instalalte pe un sistem pot fi detectate de antivirus, caci un sunt trimise de catre oameni ci automat de catre alte calculatoare, si sunt usor de identificat. Deci oricand sunteti anuntati de catre antivirus ca un virus a fost instalat, sunt sanse sa il puteti da jos si singuri. Cu toate acestea sunt si ocazii in care virusul este trimis de catre o persoana cu experienta care stie sa isi ascunda urmele, iar astfel de virusi pot fi identficati foarte greu. Astfel ca, este cel mai indicat sa apelati la noi.
  • Cat de periculosi sunt virusii? Daca obisnuiti sa va pastrati date personale importante pe laptop, atunci aveti tóate motívele sa fiti ingrijorati in privinta programelor malitioase, caci va pot utiliza acele date fara macar sa va datiseama.

 

0721.540.658