Schimbare lampa display

Schimbare lampa display de la Depanare Calculatoare Sunt multe motive pentru care ecranul sa nu mai fie luminat ori sa ofere imagini inegrite insa in majoritatea situatiilor se ajunge la concluzia ca lampa displayului trebuie inlocuita. Desigur, mai sunt si momente cand invertorul este cel afectat iar efectele sunt asemanatoare. Acesta are functia de a alimenta lampa cu energie electrica, iar daca nu isi face treaba corespunzator, sunt sanse mari sa observati probleme cu afisarea imaginilor pe ecran.

In final, am putea spune ca placa de baza si placa video pot fi de asemenea responsabile pentru astfel de probleme, insa cel mai adesea lampa este de vina. Daca voi intampinati astfel de probleme atunci va recomandam sa apelati la noi pentru service laptop, caci noi oferim schimbare lampa display. Pentru a ne contacta, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul de telefon: 0721540658. Puteti de asemenea sa ne contactati pe Messenger – id: depanarepc, sau sa ne scrieti in zona de Contact.

Schimbare lampa display – Detalii

  • Avand in vedere ca nu putem sa ne dam seama direct ce probleme are laptopul, si nu putem invinui lampa fara sa stim exact care sunt cauzele, noi oferim un diagnostic gratuit tututor clientilor nostri. Astfel, ne putem da seama ce componenta interna face ca ecranul sa nu mai afiseze ce trebuie.
  • Caz in care problema este cauzata de placa de baza ori placa video, atunci veti avea nevoie de servicii de reparatii laptop. In caz contrar, daca identificam lampa ca fiind cea care provoaca problemele, atunci vom incepe procesul de inlocuire a acestei componente. Avand in vedere ca acest proces poate duce la deteriorarea ecranului LCD, va trebui sa lucram cu instrumente speciale.

Pentru a afla informatii legate de preturile tuturor serviciilor pe care le oferim, puteti sa vizionati pagina Preturi.

Pentru a va mentine laptopul intr-o stare cat mai buna, si pentru a evita aparitia problemelor, va sugeram sa cititi articolele din zona Sfaturi intretinere laptop.

DepanareLaptop va ofera servicii de schimbare lampa display de Luni pana Sambata.

0721.540.658