Service laptop Dell in Bucuresti

Service Laptop Dell de la Depanare Calculatoare
Sa intelegem deci ca aveti probleme cu laptopul de la firma americana DELL? Nu mai porneste ecranul? Laptopul se incalzeste mult prea tare? Indiferent de ce probleme cu laptopul aveti, noi suntem aici pentru voi, caci va putem oferi reparatii laptop Bucuresti in orice moment al zilei.

La sediul nostru ne ocupam atat cu defectiuni legate de partea hardware, atunci cand una sau mai multe componente interne ale echipamentului nu functioneazacorespunzator, cat si de parte software, atunci cand sistemul de operare este atacat de virusi ori alte programe malitioase.

Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nevoie de service laptop Dell. Daca sunteti interesati de serviciile noastre, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0213460151.

Service Laptop Dell – Probleme si solutii

  • Cea mai frecventa problema care apare la un laptop DELL este cea legata de praful care ajunge in interior si afecteaza placa de baza ori alte componente. Atunci cand praful ori lichdele se aduna in jurul elementelor electronice, acestea dezvolta o caldura mult mai intensa care duce la supraincalzirea intregului echipament. Din aceasta cauza noi suntem pregatiti si va putem oferi reparatie placa de baza.
  • O alta problema pe care o rezolvam des este cea legata de display-urile folosite la fabricarea laptopurilor DELL care par sa se defecteze dupa un anumit timp. Dupa cum am spus, stim deja cum sa tratam astfel de situatii prin a va oferi servicii de inlocuire display laptop.

 

0721.540.658