fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658 - 0744.693.307 - 031.425.13.33

Service Laptop ieftin

Service Laptop Ieftin de la Depanare CalculatoareLaptopul este probabil una dintre cele mai importante si mai folositoare inventii, insa cand vine vorba de achizitionarea unui astfel de echipament multi se gandesc de doua ori inainte sa faca asta, datorita preturilor foarte mari. Fie ca esti la servici, acasa ori in oras, un notebook cu acces la internet este tot ceea ce iti poti dori, mai ales daca acesta are si functia de touchscreen.

Insa cu cat echipamentul este mai performant, cu atat veti fi nevoiti sa scoateti sume din ce in ce mari de bani din buzunar. Iar problema nu este ca trebuie sa investiti foarte mult in acestea, ci faptul ca sunt echipamente fragile ce se pot strica oricand, si atunci cand se intampla asta, costurile reparatiilor sunt greu de acoperit. Astfel ca, daca voi va aflati in aceasta situatie, noi va recomandam sa apelati la Depanare Laptop, caci oferim service laptop ieftin in Bucuresti.

Pentru a ne contacta, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul de telefon: 0721540658. Puteti de asemenea sa ne contactati pe Messenger – id: depanarepc, sau sa ne scrieti in zona de Contact.

Service Laptop Ieftin – Detalii

  • Avand in vedere ca multi trec prin situatii neplacute cu notebook-ul personal, ce necesita service laptop noi ne-am gandit sa oferim o mana de ajutor prin a face preturile reparatiilor cat mai mici. Pe langa asta, ne-am decis sa punem la dispozita fiecarui client un diagnostic gratuit prin care sa ne dam seama atat noi cat si voi de starea echipamentului si de eventualele solutii pentru problemele gasite.
  • Daca sunteti interesati de tarifele noastre pentru reparatii laptop, atunci va rugam sa vizitati pagina cu Preturi.

Noi oferim reparatie placa de baza la preturi cuprinse intre 150 si 250 RON si schimbare lampa display la numai 150 RON.

Pentru a va mentine laptopul intr-o stare cat mai buna, si pentru a evita aparitia problemelor, va sugeram sa cititi articolele din zona Sfaturi intretinere laptop.

Recomandă prietenilor!