Service Notebook in Bucuresti

Service Notebook in Bucuresti

Service Notebook in Bucuresti Daca va aflati in Bucuresti iar notebook-ul personal se confrunta cu probleme pe care nu le puteti rezolva pe cont propriu atunci puteti apela oricand la sediul nostru Depanare Calculatoare. Pentru a ne putea contacta va recomandam sa ne sunati la numarul de telefon: 0213460151.

Noi oferim service notebook in Bucuresti cat si curatare notebook, astfel ca orice problema pe care o vom gasi, o vom putea rezolva.

Service Notebook in Bucuresti

Care sunt cele mai frecvente probleme ce necesita service notebook in Bucuresti?

  • Desigur, cea mai des intalnita situatie cu care se confrunta clientii nostrii este cea in care nu se mai deschide notebook-ul. Aceasta problema poate fi cauzata de o serie larga de defectiuni, fie la placa de baza, placa video, partea de alimentare a placii de baza ori la alta componenta interna.
  • A doua problema ce pare sa afecteze echipamentele clientilor nostri este nefunctionarea ecranului. Acesta nu se mai aprinde, ori daca se aprinde afiseaza doar dungi colorate care nu raspund la nicio actiune. Defectiunile ce tin de ecran vin de regula dupa ce utilizatorul a varsat un lichid peste echipament, sau dupa ce placa de baza ori cea video sufera de defectiuni tehnice datorate in mare parte supraincalzirii.
  • O a treia situatie insa nu ultima la fel de des intalnita in randul utilizatorilor de notebook-uri este legata de supraincalzire, curatarea echipamentului lipsind cu desavarsire.

Cu ce va putem ajuta noi la sediul din Bucuresti?

  • Noi va vom oferi in prima instanta un diagnostic gratuit prin care sa analizam toate problemele notebook-ului, si prin care sa va propunem solutii pentru a va aduce echipamentul din nou la viata.
  • Toate etapele procesului de service vor fi discutate impreuna cu clientul, cu care vom tine legatura astfel incat sa fie mereu la curent.

Daca aveti nevoie de un service laptop ce ofera reparatii placi de baza la nivel BGA SMD nu ezitati sa ne contactati.