fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658 - 0744.693.307 - 031.425.13.33

Reparatii laptopuri

Reparatii laptopuri

Service Laptop Sunt multe motive pentru care un laptop sa sufere o defectiune, fie ea pe partea de software (atunci cand un virus a atacat sistemul de operare) sau pe partea de hardware (atuncicand o componenta interna se strica). Insa indiferent de defectiunea cu care va confruntati, este foarte important sa apelati in cel mai scurt timp la un service laptop autorizat.

Iar aici intervenim noi, cei de la Depanare Laptop. Caci noi oferim reparatii laptop bucuresti la preturi foarte mici. Serviciile noastre va sunt disponibile doar la un apel distanta: 0213460151.

Reparatii Laptop – Detalii:

  • La sediul nostru oferim servicii precum: reballing si inlocuire pentru chipset-ul video, schimbarea mufelor USB, reparatie placa de baza, curatare sistem de racire laptop, curatari de praf ale laptop-ului, etc..Iar pentru tóate aceste servicii avem o rata de succes foarte ridicata. De asemenea, avem peste 70% rata de succes in cazul componentelor hardware care un au mai fost reparate in alte service-uri.
  • Rata noastra de succes ridicata este datorata unui proces exact de operatiuni pe care il urmam in cazul fiecarui serviciu. Acest proces incepe cu un diagnostic gratuit care ofera informatii legate de defectiunile laptopului cat si despre potentialele solutii ce pot duce la repararea echipamentului. Odata ce diagnosticul ne ofera indeajuns de multe informatii, sunteti contactati pentru a aproba continuarea service-ului.
  • Pentru a afla informatii legate de preturile tuturor serviciilor pe care le oferim, puteti sa vizionati pagina Preturi. Pe aceasta pagina veti gasi si scurte descrieri legate de serviciile oferite.