fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658 - 0744.693.307 - 031.425.13.33

Service Laptop Acer

Service Laptop Acer

Service laptop Acer

     Acer este o marca de laptopuri destul de cunoscuta. Mai toata lumea a auzit de un laptop Acer unii de bine, altii de rau. Cert este ca acer este in mare parte un laptop low cost in general prezent in toate magazinele de specialitate, iar low costul se vede. Plastice nu de foarte buna calitate, finisaje si forme care nu ies din tipare. Acer ca orice brand cu traditie are si serii business – vezi seria travelmate – rezistente cu multe optiuni multimedia, performante ridicate, dar si serii extreme – vezi acer ferrari cu performante mari, carcase de carbon, culori vii – culorile specifice ferrari etc.

Cele mai comune probleme la laptopurile Acer au aparut la cipuri – placa video sau cipul northbridge – celebra pentru aceste probleme este seria Aspire: 5520, 5520g, 7520, 7520g care au un sistem deficitar de racire si totodata o problema cu temperatura a cipurilor vizate. Combinat cu lipsa curatarii de praf laptopul ajunge in service cu diverse defecte – nu afiseaza, se restarteaza continuu, nu vede unitatea optica.

Problemele cu balamalele au chinuit multi posesori de acer extensa 5220 si inca sunt posesori de laptopuri care nu mai pot inchide capacul displayului. Din cauza unei probleme constructive balamalele se blocau destul de repede iar prinderile din capac se rupeau sau capacul din plastic crapa in zona balamalelor. Din pacate costul reparatiei este destul de mare inclusiv acum avand in vedere ca laptopul este vechi nu are configuratii extreme si pretul reparastiei este aproape valoarea lui de piata in momentul actual.

Multi clienti care au venit in service laptop cu un acer s-au plans de durata mica de viata a bateriei si de capacitatea mica a acestora.

Probleme la Acer 5535 s-au intalnit iarasi in numar mare la noi in service si legate de cipul northbridge AMD.
La noi gasiti componente pentru laptop Acer cum ar fi display, tastatura laptop, balamale, elemente de carcasa, hard disk, memorii si orice componenta pentru laptopul dumneavoastra marca ACER.
Service laptop profesional puteti gasi apeland la noi inclusiv tehnicieni bine pregatiti pentru a rezolva orice problema aparuta la laptopul dumneavoastra indiferent ca este Acer sau o alta marca. Totodata suntem dotati cu apaatura pentru reparatii BGA de calitate, inlocuiri cipuri, reballing BGA si orice reparatie de placa de baza. Totodata la noi gasiti display laptop pentru acer orice model si multe alte componente si accesorii, incarcatoare pentru orice model sau marca.