fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658 - 0744.693.307 - 031.425.13.33

Service Asus

Service Laptop Asus

Service laptop Asus

Asus este o marca destul de cunoscuta in domeniul laptopurilor cu destula vechime in special pe piata romaneasca. Este intr-adevar o marca ce tinde spre low cost insa cu oarecare pretentii. Exista si configuratii slabe si ieftine incepand cu seria netbookurilor eeepc si terminand cu serii puternice gen asus lamborghini, seria de gaming asus G series etc. Low costul insa se vede la modelel ieftine prin carcase destul de fragile, plastice nu foarte placute la atingere, colturi drepte, muchii taioase si culori nu foarte atragatoare. Ca si configuratii sunt totusi ceva peste acer sau fujitsu siemens din aceeasi gama de pret.

Dupa cum spuneam si mai sus multi clienti au venit in service laptop datorita carcaselor din plastic de prosata calitate. Seria Asus A6000 care la vremea de atunci era un laptop destul de scump a avut mari probleme cu capacul de la display cara parca se dezmembra. Balamalele se gripau dupa destul de putin timp iar plasticul de proasta calitate si amplasarea proasta a prinderilor balamalelor faceau ca acesta sa se dezintegreze in acea zona.

Mufele sunt o alta problema la asus care a fost intalnita des la noi. S-au facut multe reparatii laptoppe aceasta tema – mufe de alimentare care se rup usor, mufe usb desprinse de pe placa de baza si nu neaparat datorita unor socuri mecanice puternice. Pana si mufele de la alimentatoare se intrerup destul de des si cauzeaza probleme de genul: laptopul se alimenteaza cand cablul este torsionat in anumite pozitii sau cand este partial conectat la laptop.

Nici noile modele de la asus nu au scapat de probleme in serie. Seria asus K are destul de multe probleme cu chipul northbridge sau video in functie de configuratie. Asus F5 este iarasi un model cu mari probleme la placa de baza legate de chipset insa acestea se pot rezolva la noi in service unde avem in dotare aparatura pentru reparatii BGA de calitate si de durata. Desi aparent a fost rezolvata problema balamalelor de la display totusi s-au mai intalnit balamale rupte insa nu din capac. Si problema plasticelor a fost cat de cat remediata cu noile serii de la asus.

In general ASUS nu este o marca proasta, nu este de evitat insa nici nu se poate avea mari pretentii desi unii au ramas mari fani de la placile de baza asus de pe vremuri care intr-adevar erau ceva mai calitative si cu un raport performante / pret destul de bun.

La noi puteti beneficia de reparatii laptop Asus de cea mai buna calitate. Avem echipament de ultima generatie pentru orice interventie pe placile de baza ale laptopurilor indiferent ca sunt asus sau alte marci. Totodata la noi gasii componente pentru asus cum ar fi carcase, balamale, coolere, display laptop, baterii etc. Intretinerea periodica se aplica si la Asus astfel nu uitati sa curatati laptopurile la timp, iar pentru asta va stam la dispozitie in service-ul nostru.