fb.com/depanarelaptop

Calea Vitan, 111, București

Calea Vitan, 111, București

0721.540.658 - 0744.693.307 - 031.425.13.33

Service Dell

Service Laptop Dell

Service laptop Dell

     Dell este una din cele mai mari companii din lume in domeniul IT si este totodata preferata de multe corporatii tocmai din caiuza fiabilitatii echipamentelor. Cu o traditie lunga in domeniul laptopurilor compania a dezvoltat mai multe serii de laptopuri in functie de piata si necesitatile fiecaruia: Dell Inspiron(laptopuri medii ca si pret), Dell Studio(laptopuri cu performante medii insa ceva mi scumpe ca si pret, finisaje de calitate), Dell XPS(Laptopuri performante, cu design modern, carcasa de aluminiu, butoane multimedia), Dell Latitude(seria business de la Dell in special dedicate companiilor si lucrului la birou), Dell AlienWare(gama de gaming a celor de la Dell) si in cele din urma Dell Adamo(gama de lux a laptopurilor Dell).

Cele mai frecvente probleme aparute la Dell sunt legate de placa video, probleme cu capacul displayului si balamalele si ceva probleme cu iluminarea la modelele cu lampa ccfl.

Durata mica de viata a bateriei este o problema la laptopurile Dell insa nu poate fi generalizata la toate seriile acestei marci.

Curatarea de praf este operatiunea de intretinere obligatorie pe care ar trebui sa o faca orice posesor de laptop Dell pentru a evita supraincalzirea cipurilor si a pieselor de pe placa de baza ce poate duce la dezlipirea, deteriorarea acestora.

Problemele legate de placa video au fost intalnitre preponderent la seriile: Dell Inspiron N5010, Dell Latitude D600, Dell Inspiron M5010, 5030 si nu in ultimul rand Dell XPS M1530, M1330.

Astfel este nevoie de un service laptop profesional pentru a rezolva toate problemele aparute la laptopul dvs Dell sau orice alta marca. Avem tehnologie de ultima generatie, inclusiv statii IR pentru reparatii BGA conform curbelor de temperatura de lipire a fiecarui aliaj in parte si conform standardelor ROHS. Nu va lasati pacaliti de preturi mici si reparatii improvizate prin diverse metode. Acestea sunt reparatii de moment si de multe ori nu reusesc facand o reparatie adevarata mai grea sau poate fara reusita(datorita curbarii placii de baza sau a distrugerii padurilor de sub cip).